Velkommen til vores dagpleje!

Velkommen til vores hjemmeside

Vi kan tilbyde jer og jeres kære små :

- En hverdag med faste og trygge rammer.
- En stabil hverdag.
- Et tæt samarbejde mellem jer og mig.
- Tavshedspligt.
- Ærlighed.
- Loyalitet.
- Fleksibilitet.
- Stor fokus på jeres børn, deres trivsel og udvikling! 

Og specielt til jeres kære små:

Jeg er en meget omsorgsfuld person, som altid er parat til at dele knus ud. Jeg råder over et stort overskud og en stor forståelse. Jeg er fyldt med energi, men er rigtig god til at se situationen an og er en god lytter både i almindelig højde og børnehøjde. Vi vil udtrykke os musik, sang og leg. Vi vil tilbringe meget af tiden udendørs i naturen, hvis vejret tillader det! :) Lasse er manden i huset sammen med drengene her, hvor vi i nogle tilfælde også har delt os op. Pigerne har pussetnusset, tegnet og leget prinsesser, hvor herrerne har været "drenger" og kørt race, flyvemaskine, lavet bilbane mm.!  Dermed ikke sagt at vi altid deles op i kønsroller, da det afhænger af hvilket hjørne netop jeres barn lyster den dag! V

i har dog delt os op, hvis at nogle arrangementer hvor små helst undgå at deltage i-, eller at barnet har haft brug for en helt rolig dag uden for mange aktiviteter. Hver dag er forskellig fra den sidste taget udgangspunkt i legene, men vores rutiner er lig hver dag, da det gør børnene mest tryg og tilpas med en stabil hverdag!    


Vi bor på en lukket villavej midt i Tårs, i et sort hus, hvor vi har en dejlig have med alverdens legeredskaber, hvor kun fantasien sætter grænser.  Både græs til udfoldelse og fliserne til de fartglade på de små køreredskaber udendørs.
Vi kan tilbyde masser af legetøj til alderssvarende (både ude og inde), også der er fokus på udfoldelse og udvikling. En rolig hverdag uden stress og jag.

Så alt i alt, kan vi tilbyde et varmt hjem, hvor man skal føle sig hjemme og hvor alle kan være sig selv. Vi er alle forskellig og er det dog ikke bare fantastisk?


Om sommeren går vi på havebesøg hos hinanden i den gruppe børnepassere vi ses med. 

I vinterperioden er vi i legestuen i Sognegården hver mandag! 😁

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.07 | 16:39

Jeg har netop købt bObles til min datter, efter sundhedsplejersken talte varmt om det. Jeg fandt det her: http://www.babysverden.dk/shop/bobles-116c1.html

...
15.03 | 12:48

Hej Helene og Lasse,
meget hilsen fra Tyskland sender Ramona og Jürgen
Mariane har skrev fra flyttning - vi er overraske!
Held og lykke!!!!!

...
14.12 | 22:58

Hej Helene og Lasse. Super flot side I har fået lavet her. Jeg håber der bliver rift om pladsene, her vil ungerne garanteret komme i centrum - held og lykke.

...
29.09 | 16:25

Hej Helene :)
Super flot side du har fået lavet dig, den indeholder alle de rigtige ting man som forældre gerne vil vide, Held & lykke. Kram Pernille & co. :)

...
Du kan lide denne side