Her bor vi!

Vi bor for enden af en rolig og blind villavej, i et stort hus på 250kvm. med indhegnet for- og baghave. 

Vores hjem er fuldstændig røgfrit, da hverken Lasse eller jeg er ryger. 

Vi har en meget familiepræget hund, som er af racen Golden retriever. Han er opvokset sammen med dagplejen, så er utrolig hensynsfuld og rolig overfor børnene. Han opholder sig dog mest ude i hundegård eller adskilt, men børnene har utrolig meget glæde af ham når de så er samlet under vores opsyn.

Vores indgang er indrettet med en garderobe til hvert barn, samt en skuffe til alle de medbragte sager. 

Der er mulighed for at lade barnevognene stå weekenden og ferier over, da vi har en aflåst garage. Vi fik nyt køkken i år 2013, så der nu er åben koncept, så vi er mere samlet til at kune både lege, smøre mad, bage osv.

Legeværelset! Det er fyldt med alverdens alderssvarende legetøj, til begge køn-hvor kun fantasien sætter grænserne. Vi varierer mellem rutsjeture, leg og sang i legehuset, læse bøger i hulen, eller kæmpe klodserne til kæmpe tårne. Udendørs er der ligeså stor en variation. Vi har sandkasse med legetårn, trampolin (selvfølgelig med net, og som børnene ELSKER), scootere, og som også er helt indhegnet! 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.07 | 16:39

Jeg har netop købt bObles til min datter, efter sundhedsplejersken talte varmt om det. Jeg fandt det her: http://www.babysverden.dk/shop/bobles-116c1.html

...
15.03 | 12:48

Hej Helene og Lasse,
meget hilsen fra Tyskland sender Ramona og Jürgen
Mariane har skrev fra flyttning - vi er overraske!
Held og lykke!!!!!

...
14.12 | 22:58

Hej Helene og Lasse. Super flot side I har fået lavet her. Jeg håber der bliver rift om pladsene, her vil ungerne garanteret komme i centrum - held og lykke.

...
29.09 | 16:25

Hej Helene :)
Super flot side du har fået lavet dig, den indeholder alle de rigtige ting man som forældre gerne vil vide, Held & lykke. Kram Pernille & co. :)

...
Du kan lide denne side