"BOBLES"!

Mere "Bobles"..

Vi udvider og får endnu mere "BOBLES" til de kære små!

- Og hvad er bobles så?

Bobles-dyrene kaldes populært for tumlemøbler, da de er skabt til, at dit barn kan udfordres og udvikles motorisk. Og netop den motoriske udfordring er bevist at have betydning for dit barns fremtidige indlæring.

bObles Tumledyr er er lavet i fast skum, uden nogle former for blødgørere eller phatalater. bObles tumledyr har runde kanter og laver ikke mærker på gulvene. Dyrenes riller og huller er så brede at små finger ikke kommer i klemme.
Dansk design til kreativ leg
bObles tumlemøbler er designet til kreativ leg, hvor barnet stimulerer sin sanse motoriske udvikling. Børn lærer særligt godt gennem leg og bevægelse og kan langt bedre koncentrere sig, hvis de får lov til at rokke, vippe, ligge og rulle eller på anden måde være i bevægelse.

bObles giver barnet de bedste rammer for en fantasifuld og kreativ udfoldning. Samtidig er tumlemøblerne smukke og æstetiske og kan sagtens matche stuens øvrige designermøbler.

Anbefalet af pædagoger og fysioterapeuter
Tumlemøblerne bliver varmt anbefalet af pædagoger og fysioterapeuter.

Følgende bobles har vi: :)
 
Krokodillen: trappefunktionen er yderst vigtig, da den både giver barnet stryke og balance. Desuden har krokodillen en vippefunktion, når den vendes på hovedet, der også giver barnet mulighed for at gå på et skråt underlag. Krokodillen har 3 siddehøjder og børnene kan sidde sammen og hygge.

Fysioterapeut Louise Hærvig:
"Krokodillen kan vende og drejes på alle leder og kanter…..Trangen til at gå op og ned på den er oplagt (styrke/balance) – ligesom at sætte sig, – hvor barnet har stol og bord i samme møbel. Der er en vippefunktion, hvis barnet lægger Krokodillen på ryggen, og barnet kan for øvrigt gå/ligge på hele dens lige flade. Møblet i sig selv vokser med barnet, idet der er det lave trin, som det lille barn kan ”møve” sig op på, og det høje trin til det lidt større barn. Socialt set er det jo herligt at 2-3 børn kan sidde på det samme møbel og hygge sig…."

Kyllingen som vippebræt kan udfordre alle aldre fra baby til voksen. Baby kan ligge på maven og vippe - det lille barn kan sidde og vippe og det større barn eller den voksne kan stående få trænet balancen.
Derudover er kyllingen en god trædesten, når man skal over krokodillefloden.

Fysioterapeut Louise Hærvig:
"Kyllingen kan stå på sin bredde/smalle flade eller ligge på sin ryg. Når Kyllingen ligger på sin ryg er der vippefunktion. For det helt lille barn der lige har lært at komme lidt omkring, bliver balancen fint udfordret ved at komme hen og lægge sig på Kyllingen og fornemme dens vippefunktion. Bare det at ligge på maven ved siden af Kyllingen og røre den med hånden, vil give et godt og sjovt stimuli for barnet. Når barnet kan sidde, vil det sætte sig på den – og senere stå og gå på den Når vippefunktionen bliver benyttet, stilles der krav til balancen. Det at stå på Kyllingen, hvor den ligger fast, stiller store krav til fodens/føddernes muskulatur/stabilitet ( muskel/led sans). Dernæst er Kyllingen et meget anvendeligt vippebræt, fordi det ligger godt og sikkert, er nemt at styre og har en god vinkel i forhold til udspænding og bevægelse over ankelleddet."

Elefanten har en vippefunktion, hvor barnet siddende bliver udfordret og stimuleret. Det større barn kan stå på elefantens fødder og styrke den stående balance. Elefanten er god at kravle og sidde på samt ligge henover - både på maven og ryggen.

Fysioterapeut Louise Hærvig:
"Elefanten kan stå på sine ben, lægges på siden og ikke mindst ligge på ryggen, hvor barnet kan sidde (og senere stå) mellem/på benene og vippe. Vippefunktionen er kropslig udfordrende, hvor især barnets evne til at balancere bliver stimuleret.


Fisken og grisen   -Fisken findes i to størrelser og kan stables ovenpå hinanden til flere siddehøjder. Barnet kan sidde på møblet og samtidig være i bevægelse, hvilket styrker koncentrationen. Fisken kan trille - barnet kan ligge på den og få styrket musklerne i både ryggen og armene.

Fysioterapeut Louise Hærvig:
"Når Fisken ligger ned kan barnet sidde – og senere stå på den, dvs. tage et skridt op/ned fra den (styrke, balance og koordinering). Dernæst er størrelsen og materialet så let at barnet nemt kan løfte Tumlemøblet selv – og dermed tage den med sig hvorhen det ønskes. Det, at den kan trille, skaber dynamik – man kan trille til hinanden, hvor det lille barn nemt kan få fat i den pga. den gode størrelse kombineret med det faste, men samtidige bløde materiale - eller løbe efter den i forskellige retninger."Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Sophia | Svar 01.07.2014 16.39

Jeg har netop købt bObles til min datter, efter sundhedsplejersken talte varmt om det. Jeg fandt det her: http://www.babysverden.dk/shop/bobles-116c1.html

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.07 | 16:39

Jeg har netop købt bObles til min datter, efter sundhedsplejersken talte varmt om det. Jeg fandt det her: http://www.babysverden.dk/shop/bobles-116c1.html

...
15.03 | 12:48

Hej Helene og Lasse,
meget hilsen fra Tyskland sender Ramona og Jürgen
Mariane har skrev fra flyttning - vi er overraske!
Held og lykke!!!!!

...
14.12 | 22:58

Hej Helene og Lasse. Super flot side I har fået lavet her. Jeg håber der bliver rift om pladsene, her vil ungerne garanteret komme i centrum - held og lykke.

...
29.09 | 16:25

Hej Helene :)
Super flot side du har fået lavet dig, den indeholder alle de rigtige ting man som forældre gerne vil vide, Held & lykke. Kram Pernille & co. :)

...
Du kan lide denne side