Vores private pasningsordning

Helene & Lasse

Om os:

Helene: 

Jeg hedder Helene og bor i hus sammen med min mand Lasse, i forhold igennem 17 år.
Vi har sammen fire piger og en dreng - Amalie på 13 år, Stine på 11 år, Josefine på 5 år, Frederikke på 3 år og Lauge på knap 2 år. 

Amalie og Stine går på Tårs skole, Josefine og Frederikke i børnehave og Lauge går hos en anden pasnigsordning. 😀 

Amalie og Stine går til dans, fodbold, musik, kor og "juniorrødderne", så de er ganske enkelt en del af en aktiv familie. 🙂 

Til trods for at vi er en småbørns familie, har vi et netværk som gør at vi ikke har haft behov for barnets første sygedag eller lukninger forbundet foruden børnepasserens egen sygdom, hvilket er yderst sjældent. 

Helene

har arbejdet som dagplejemor siden 2011, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det er det helt rigtige job for mig, hvilket har været min store passion siden barnsben af. Vi sørger for at give netop dit/jeres barn en god start på livet, og gøre dem klar til det næste store skridt som er børnehave! 

 
Min motivation for at blive dagplejemor, var at jeg simpelthen elsker at være mor! Jeg elsker at tage år tilbage og være et stort legebarn sammen med dem, men samtidig kan være mig selv og tage et ansvar. Jeg nyder at se pigerne vokse op og udvikle sig for hver dag der går, og det i sig selv er livsbekræftende!
Jeg er opvokset i en søskende flok på seks, hvoraf jeg er den ældste og jeg har altid elsket at kunne være den ældste, tage et ansvar og hjælpe til. Min fritid bruger jeg sammen med min familie, ellers tilbringer jeg min tid på en fodboldbane, med vind i håret og godt socialt samvær! 😀

Lasse:

Lasse er udlært som automekaniker og arbejdede i 10 år, men har altd haft en stor rolle i dagplejen, og har deltaget i arrangementer og simpelthen været et stort hit og dejlig legekammerat for børnene.

Lasse har arbejdet som privat børnepasser siden Maj, 2015, og har lige siden fortrudt at han ikke startede noget før. 😀

Hos os lægger vi stor vægt på trivsel, selvstændighed, læring, sociale sammenhold, venskaber, udfoldelse, udvikling, varieret kost-koldt og varmt, og selvfølgelig en kæmpe portion sjov og leg! 

Det er os yderst vigtigt at børnene nyder tiden hos os, når mor og far er på arbejde. I den tid sørger vi for at barnet oplever tryghed, nærvær, og får de knus man lyster når at mor og far ikke er her - omvendt er mor og far bare bedst, men vi vil gøre vores absolut bedste for at være den trygge base mellemtiden. ❤️

Cody:

Vi har en familie præget hund, som er af racen golden retriever og han er næsten 10 år - han vil opholde sig ude i hunde- og løbegård, når børnene er her. 
Vores hjem er selvfølgelig røgfrit og ingen af os er rygere.

Så vi håber at der er nogle piger eller drenge, der kunne have lyst til at komme ud til os og blive en del af vores lille flok! 

Hvis der ellers skulle være nogle spørgsmål, er i meget velkommen til at ringe på 26140846 eller evt. aftale at komme ud til et helt uforpligtende besøg! 😀

Nyeste kommentarer

15.03 | 11:48

Hej Helene og Lasse, meget hilsen fra Tyskland sender Ramona og Jürgen

14.12 | 21:58

Hej Helene og Lasse. Super flot side I har fået lavet her. Jeg håber der bli...

29.09 | 14:25

Hej Helene :) Super flot side du har fået lavet dig, den indeholder alle d...